Stage lopen

Als je stage loopt bij één van onze Fidesta huizen dan heb je een goede en leuke leerplek te pakken!


Wat houdt het precies in om stage te lopen bij een Fidesta huis

Als je bij één van onze Fidesta huizen stage loopt dan val je met de neus in de boter: je komt terecht in een informeel en hecht team. Je wordt gekoppeld aan één of meer collega's zodat je zeker bent van een goede begeleiding tijdens jouw stageperiode. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een zorgprofessional. Wat je mag doen, hangt natuurlijk helemaal af van wat jij aan kunt en hoe jij je ontwikkelt. Samen met jou doen we iedere dag ons best om jouw stageperiode tot een leerzame en gezellige periode te maken!

Erkend leerbedrijf

Al onze Fidesta huizen zijn door het SBB erkend als leerbedrijf. Want niet elk bedrijf kan zomaar een student opleiden. Daarvoor is erkenning nodig. Dat hebben we in ieder geval alvast goed geregeld voor jou.

Meebeleven wat er bij de Fidesta huizen gebeurt

De meeste Fidesta huizen hebben een Facebookpagina waar je kunt meebeleven wat de bewoners en medewerkers zoal met elkaar beleven. En als er een vacature is, dan komt dat ook op hun Facebook-pagina en die van Fidesta. Ook kun je je aanmelden voor de Fidesta Nieuwsbrief, dat doe je hier. Zo kun je alvast kennismaken en een digitaal kijkje nemen in onze Fidesta huizen. 

En ook leuk: bekijk hier het Fidesta filmpje. Het helpt je om een goed beeld te krijgen van een Fidesta huis. 


Wil je graag bij ons stage komen lopen? 

Neem gerust eens contact op met één van onze Fidesta huizen! Of vul ondertstaand formulier in. Daarna nemen we contact met je op. 


 

Onze vacatures

Word vrijwilliger bij ons!

Fidesta Noarderthús Workum

Verzorgende IG

Laagdrempelig samenwerken om de beste kwaliteit van zorg te geven
Fidesta Offingaburg Hallum