Ook jij wordt gezien als je in een Fidesta huis werkt

Waarom zou je gaan werken bij een Fidesta huis? Redenen genoeg!


Allereerst: onze huizen zijn kleinschalig. Je hebt daardoor veel ruimte voor persoonlijk contact met de bewoners. We zien de bewoners, we zijn te gast in hun leven en sluiten aan bij hun wensen en behoeftes. Kleinschalig betekent ook dat je in een klein team werkt, ook jij wordt dus gezien! Door je collega's, de zorgondernemer en natuurlijk de bewoners. Zij zijn blij als jij er weer bent. Met de zorgondernemers en je collega's doe je er alles aan om bewoners een vertrouwd thuis te geven en ze de zorg te geven die ze nodig hebben. 

Hieronder vertellen medewerkers over hun werk bij Fidesta. En ook leuk: bekijk hier het Fidesta filmpje. Het helpt je om een goed beeld te krijgen van een Fidesta huis. Wie weet word ook jij net zo enthousiast als wij!


Mooie vacatures
Nieuwsgierig naar onze mooie vacatures? Bekijk ze onderaan deze pagina. 

Meebeleven wat er bij de Fidesta huizen gebeurt
De meeste Fidesta huizen hebben een Facebookpagina waar je kunt meebeleven wat de bewoners en medewerkers zoal met elkaar beleven. En als er een vacature is, dan komt dat ook op hun Facebook-pagina en die van Fidesta. Ook kun je je aanmelden voor de Fidesta Nieuwsbrief, dat doe je hier

Onze vacatures

Word vrijwilliger bij ons!

Fidesta Noarderthús Workum

Verzorgende IG

Laagdrempelig samenwerken om de beste kwaliteit van zorg te geven
Fidesta Offingaburg Hallum