Fidesta It Hofke: het ultieme gevoel van zelfstandigheid

Welkom bij Fidesta IT Hofke, waar zelfstandig wonen hand in hand gaat met professionele en persoonlijke begeleiding op maat. Gevestigd in het hart van Grou, Friesland, zijn wij er trots op een bijzonder wooninitiatief te zijn, waar we streven naar het bieden van de juiste ondersteuning aan een diverse groep mensen, ongeacht hun uitdagingen. Of het nu gaat om verstandelijke beperkingen, stoornissen of andere vormen waarbij begeleiding nodig is om zelfstandig te kunnen wonen of te kunnen blijven wonen, bij Fidesta IT Hofke staan we voor je klaar.
 


Wonen met begeleiding voor wie zelfstandigheid nastreeft!

Op zoek naar een plek waar zelfstandigheid hand in hand gaat met professionele begeleiding? Dan is Fidesta It Hofke in Grou dé plek voor jou! In onze warme en veilige omgeving kun je wonen in je eigen appartement en individuele begeleiding ontvangen van onze deskundige medewerkers. Wij begrijpen dat elke cliënt unieke behoeften heeft en daarom bieden we begeleiding op maat, zodat je zo lang mogelijk zelfstandig kunt wonen. 

Zodra er woonruimte beschikbaar is, geven wij dat aan via de onze website.

Anne en Andrea Sinnema zijn de trotse zorgondernemers van Fidesta It Hofke. Anne: “Geluk is een kostbaar goed. En bij Fidesta It Hofke is ons doel om geluk na te streven. We streven naar het bieden van de best mogelijke zorg en ondersteuning aan onze cliënten. Dit doen we met hoge kwaliteit, maar bovenal in een warme, vertrouwde omgeving waarin onze cliënten zich helemaal thuis voelen. Een omgeving waarin ze betekenisvol kunnen leven en gewoon gelukkig kunnen zijn."

Wat bieden we?

In onze warme en veilige omgeving kun je wonen in je eigen appartement en individuele begeleiding ontvangen van onze deskundige medewerkers. Wij begrijpen dat elke cliënt unieke behoeften heeft en daarom bieden we begeleiding op maat, zodat je zo lang mogelijk zelfstandig kunt wonen.

Bij Fidesta IT Hofke draait alles om veiligheid, gezelligheid en structuur. We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en een kleinschalige aanpak. Onze vaste groep medewerkers uit de nabije omgeving ondersteunt je bij het nemen van je eigen beslissingen en het benutten van je mogelijkheden. We bieden daarnaast ook aanvullende mogelijkheden zoals zorg, huishoudelijke hulp en verse maaltijden. Bij ons is er altijd een oplossing op maat, of het nu gaat om kosten of de geboden zorg en ondersteuning.

Zelfstandigheid volgens het Fidesta It Hofke

Echt persoonlijk, dat is wat Fidesta it Hofke kenmerkt. Bij Fidesta it Hofke staat niet alleen het wonen, maar ook zelfstandigheid, werken en leren centraal. Samen benutten we alle mogelijkheden om jouw leven zo aangenaam en compleet mogelijk te maken. Dat zie en voel je in alles wat er gebeurt, er is tijd en aandacht voor elkaar, even een arm om de schouder en samen activiteiten doen. Door het intensieve contact en de begeleiding zien de medewerkers wat jij nodig hebt. De lijnen zijn kort, waardoor snel beslissingen kunnen worden genomen.

Aanvullende mogelijkheden

Naast de individuele begeleiding zijn er ook andere mogelijkheden waar gebruik van kan worden gemaakt: 
•    Als het nodig is kan ook lichte tot matige zorg door Fidesta it Hofke worden gegeven (thuiszorg).
•    Je kunt huishoudelijke hulp krijgen.
•    In de gezamenlijke huiskamer wordt elke dag een verse maaltijd gekookt. Je kunt op vaste tijden mee eten, of een maaltijd afhalen.
•    Er zijn vaste koffie-/theemomenten waar je bij kunt aansluiten.

Kosten

De huur van de woning gaat via woningbouw Elkien en in sommige gevallen kom je in aanmerking voor huursubsidie. Er zijn verschillende mogelijkheden om de begeleiding, zorg en huishoudelijke hulp vergoed te krijgen. Dat kan via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning), je eigen ziektekostenverzekering (ZVW) of via de (WLZ)Wet Langdurige Zorg. De maaltijden en de huur betaal jezelf. 

Wil je meer informatie of een rondleiding?

Wil je meer weten of een kijkje nemen bij Fidesta it Hofke, neem dan contact met ons op.
Bellen met Anne of Andrea Sinnema kan op 06 436 044 12 of met het begeleidingsteam op 06 110 578 65.
We staan voor je klaar en kijken er naar uit om je te verwelkomen! 

"Grote kale leider"

Op 1 juli 2022 kregen we een nieuwe franchisenemer. Ik weet nog goed toen ik hem voor de eerste keer zag. We hadden net allemaal veranderingen van 't Hofke gehad, wat ik niet zo leuk vond. De eerste keer dat ik hem zag, haalde hij me gelijk uit...

Beschikbare appartementen

Op dit moment zijn er geen appartementen vrij. Als u dat wilt zetten wij u op de interesselijst. Wij nemen dan contact met u op als er een appartement beschikbaar komt. 
 

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures. Een open sollicitatie is altijd welkom bij het Fidesta huis naar je keuze. 

Fidesta it Hofke

Kom gerust langs voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Wij gaan graag met je in gesprek.
We hebben regelmatig appartementen beschikbaar, je kunt je bij ons aanmelden voor de interesselijst.

 
Mr. P. Jelles Troelstrawei 2-6
9001 CV Grou
06-11057865
06-43604412