Echt persoonlijk 

In een Fidesta huis ervaart u het persoonlijke contact. Dat ziet en voelt u in alles wat er gebeurt. Er is tijd en aandacht voor elkaar, even een arm om de schouder en lekker naar buiten en de wind door de haren. Onze bevlogen zorgondernemers zijn het gezicht van hun Fidesta huis en ze werken zelf ook mee. Samen met een hecht team van medewerkers – die bewust hebben gekozen voor kleinschaligheid – en lokale vrijwilligers zijn ze nauw betrokken. De zorgmedewerkers zien de bewoners en kennen hen goed, met ieder hun eigen gewoontes en wensen. De bewoners doen ertoe. Ons zorgteam ziet zo vaak snel wat een bewoner nodig heeft en of er iets niet goed met hun gaat.

In een Fidesta huis zijn de communicatie lijnen kort, wat flexibiliteit en heldere communicatie geeft. Als het nodig is kan er snel worden overlegd met een de huisarts of de naasten. Dat alles gaat altijd in overleg met de bewoner.

Familie, vrienden en kennissen horen bij het leven van onze bewoners. Dat blijft zo in een Fidesta huis. U kunt bezoek blijven ontvangen zoals u gewend zijn. En het is ook fijn als zij, wanneer het uitkomt, helpen of meedoen bij een gezamenlijke activiteit. In overleg met elkaar en uw naasten regelt u zelf een bezoek naar bijvoorbeeld de huisarts of ziekenhuis. 

Iedere week zijn er verschillende activiteiten: dat kan voor de hele groep, maar ook individueel. Samen met u wordt gekeken wat het beste bij u past.