Waarom aansluiten bij Fidesta Zorg Franchise

Hieronder zetten we voor jullie op een rij wat de meerwaarde is om aan te sluiten bij Fidesta Zorgfranchise. Natuurlijk zegt zo'n overzicht niet alles en is het juist belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan. Het is dan ook een eerste stap in jullie oriëntatie, die jullie kan helpen in het maken van een keuze. 

 • Je maakt gebruik van de naam Fidesta. Je lift dus mee op toenemende naamsbekendheid en deelt in het positieve en vertrouwenwekkend imago ervan.
   
 • Je krijgt de beschikking over het Fidesta franchisehandboek. Het franchisehandboek bevat een beschrijving van de Fidesta franchiseformule met de kaders hoe deze in de dagelijkse praktijk door jou als franchisenemer geëxploiteerd dient te worden. Het handboek ondersteunt je bij het succesvol exploiteren van jouw Fidesta huis. In het handboek staan richtlijnen, werkinstructies en procedures van de processen in de bedrijfsvoering. Het handboek is de basis van een gefundeerde en juiste invulling van de Fidesta franchiseformule.
   
 • Fidesta zorgt er voor dat de informatie in het handboek up-to-date blijft. Denk daarbij aan wijzigingen in wet- en regelgeving, bij wijzigingen van processen bij externe toezichthoudende partijen zoals de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ),  Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), Zorgkantoor of andere ketenpartners.
   
 • Fidesta past processen aan na bijvoorbeeld uitkomsten/verbeteracties die bij audits naar voren komen.
   
 • Fidesta biedt een belangrijke extra service in de vorm van formulebreed advies en ondersteuning.
   
 • Fidesta staat ook naast je en adviseert bij problemen met bewoners, hun familie, ketenpartners, het Zorgkantoor, de gemeente, Sociale Verzekeringsbank (SVB) en overige instanties.
   
 • Fidesta zal je in je ondernemerschap adviseren, ondersteunen, beschermen en faciliteren vanuit de formule.