Regiofranchisehouder worden?

Vanuit heel Nederland is er vraag naar de toekomstbestendige Fidesta franchiseformule. Dat komt omdat de formule een gat in de zorgsamenleving dicht en er behoefte is aan ondernemerschap in de zorg.

Het antwoord is daarom het vermarkten van de formule aan nieuwe franchisegevers als ‘Regio Franchisehouders’ in andere regio's. Fidesta Limburg is de eerste regio waar een Regio Franchisehouder 15 huizen gaat ontwikkelen. Fidesta denkt daarmee een passend antwoord op deze vraag te kunnen bieden, door het successvolle model verder uit te rollen. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de zorg, de Fidesta oplossing

Om in de regio beperkt van omvang te blijven, met korte lijnen en met een beheersbare en laagdrempelige regio-organisatie werkt Fidesta met regiofranchisehouders (RFH) in de verschillende regio’s. Deze kunnen in de begeleiding en facilitering van de franchisenemers in hun regio hun focus behouden op zowel de zorg en het welzijn van de bewoners/cliënten als er maximaal 15 Fidesta huizen per regio zijn. Zo opereert de organisatie maatschappelijk verantwoord.

Voor meer informatie, bel gerust met Kathy Terenstra, telefoon: 06 - 866 509 90.