Ondernemen vanuit je zorghart Dat kan als zorgondernemer bij Fidesta

Bewoners een vertrouwd thuis geven, dat is wat een Fidesta huis kenmerkt. Past dat bij jullie eigen ideeën over hoe je het wonen en de zorg vormgeeft? Heb je een echt zorghart en denk je er over om voor jezelf te beginnen? Dan is het zorgondernemerschap bij Fidesta mogelijk iets voor jou. Of eigenlijk jullie, want een Fidesta huis wordt altijd gerund door een duo. Wij kunnen jullie faciliteren in het realiseren van jullie droom en ambitie om een eigen kleinschalige woonzorglocatie te realiseren.
Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe franchisenemers voor nieuwe Fidesta huizen!

Fidesta Zorg Franchise is een innovatieve franchiseformule met kleinschalige woonzorgvoorzieningen (Fidesta huizen met 8 tot 16 appartementen) in een extramurale setting (scheiden van wonen en zorg). Een Fidesta huis biedt wonen met zorg, tijdelijk verblijf met zorg en dagbesteding.


Interesse en wil je meer weten? 

Kijk hier op onze website!
Heb je interesse om zorgondernemer van een Fidesta huis te worden? Neem gerust contact met  Kathy Terenstra, directeur Fidesta Zorg Franchise. Of kom naar één van de informatiebijeenkomsten voor potentiële zorgondernemers om te proeven of het zorgondernemerschap iets voor je is. 

Wil je meer weten over het franchisehouderschap? Ook daarover kan Kathy Terenstra je meer vertellen. 

Contactgegevens Kathy Terenstra: 
Telefoon: 06 - 866 509 90
Mail: kterenstra@fidestazorg.nl