Ondernemen vanuit je zorghart? Dat kan als zorgondernemer bij Fidesta.

Bewoners een vertrouwd thuis geven, dat is wat een Fidesta huis kenmerkt. Past dat bij jullie eigen ideeën over hoe je het wonen en de zorg vormgeeft? Heb je een echt zorghart en denk je er over om voor jezelf te beginnen? Dan is het zorgondernemerschap bij Fidesta mogelijk iets voor jou. Of eigenlijk jullie, want een Fidesta huis wordt altijd gerund door een duo. Wij kunnen jullie faciliteren in het realiseren van jullie droom en ambitie om een eigen kleinschalige woonzorglocatie te realiseren. Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe franchisenemers voor nieuwe Fidesta huizen!

Interesse en wil je meer weten? 

Kijk hier op ''zorgondernemer worden binnen Fidesta''

Wil je aanvullende informatie over het zorgondernemerschap, of gewoon persoonlijk kennismaken met ons neem dan gerust contact met Kathy Terenstra, directeur Fidesta Zorg Franchise. Je bent van harte welkom op één van de informatiebijeenkomsten voor potentiële zorgondernemers om te horen en zien of het zorgondernemerschap iets voor je is. 

Mocht je onze franchiseformule als regiofranchisehouder willen uitvoeren, ook daarover kan Kathy Terenstra je meer vertellen. 

Contactgegevens Kathy Terenstra: 
Telefoon: 06 - 866 509 90
Mail: kterenstra@fidestazorg.nl