Fidesta Zorg Franchise | Zorg voor mens en leefbaarheid | Leeuwarden | 088-666 62 22 | info@fidestazorg.nl

Fidesta Skoatterwâld - Heerenveen

Met zorg gastvrij

--------------------

Adres:
Schoterplein 2-5
8448 RP Heerenveen
Telefoon: 06 - 826 848 11
E-mail: info@fidesta-skoatterwald.nl 
Website: www.fidesta-skoatterwald.nl

--------------------

Gezellig op de koffie  
Wilt u ook genieten van de gezelligheid met leeftijdgenoten die, net als u, tijd hebben voor een praatje? Kom dan in een sfeervolle en huiselijke omgeving bij ons koffiedrinken. U bent elke dinsdag en donderdag van 10.30 - 12.00 uur van harte welkom!
De eerste tien keer koffiedrinken zijn gratis voor u, u krijgt hiervoor bij uw eerste bezoek een strippenkaart.

Dagbesteding
Bij voldoende animo starten we in het najaar met dagbesteding, waarbij we ook activiteiten organiseren. We kijken dan samen met u waar u behoefte aan heeft.
De dagbesteding helpt u om wat om handen te hebben. Zo blijft u in uw dagritme. Ook kan uw deelname aan de dagbesteding om uw mantelzorger ontlasten. 

Vanuit de gemeente Heerenveen is Meitinker Ingrid Ahlers bekend met Fidesta Skoatterwâld. U kunt met haar afstemmen of u in aanmerking komt voor een Wmo-vergoeding voor dagbesteding. Haar telefoonnummer is (0513) 61 77 55.

Over Fidesta Skoatterwâld
Fidesta Skoatterwâld heeft  17 moderne, gerieflijke appartementen beschikbaar, waarvan 8 tweekamerappartementen (woonkamer met keukenblok  en slaapkamer) en 9 éénkamerappartementen (zitslaapkamer met keukenblok). Ze hebben elk een eigen douche en toilet,
U kunt uw eigen appartement naar wens inrichten. De appartementen zijn ook geschikt voor echtparen. Er is een gezellige gezamenlijke huiskamer waar iedere bewoner welkom is en waar u bijvoorbeeld met elkaar kunt koffie drinken en eten.
Fidesta Skoatterwâld ligt aan het Schoterplein in Heerenveen, in de wijk Skoatterwâld. 

Fidesta Skoatterwâld: een fijn alternatief
U woont graag zo lang mogelijk zelfstandig. Soms gaat het thuis niet meer en voelt u zich er niet meer prettig en veilig. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat u geheugenproblemen heeft en/of lichamelijk achteruit gaat, u zich alleen voelt en u behoefte heeft aan zorg, veiligheid, aandacht en welzijn. Een verblijf in Fidesta
Skoatterwâld is dan een fijn alternatief. U kunt er met plezier (tijdelijk) wonen en leven in uw eigen appartement zoals u gewend bent. Met zoveel mogelijk eigen
regie, maar dan wel in een beschutte en kleinschalige woonomgeving.

Echt persoonlijk
Echt persoonlijk, dat is wat Fidesta Skoatterwâld kenmerkt. Dat zie en voel je in alles wat er gebeurt: er is tijd en aandacht voor elkaar, even een arm om de schouder, samen boodschappen en activiteiten doen, vers koken en lekker naar buiten en de wind door de haren. Door het intensieve contact zien medewerkers wat bewoners nodig hebben. De lijnen zijn kort, waardoor snel beslissingen kunnen worden genomen. 
U kunt in Fidesta Skoatterwâld terecht voor wonen met zorg, tijdelijk verblijf of dagbesteding. U krijgt hulp bij de lichte tot matige zorg die u nodig heeft en er is dag en nacht iemand aanwezig (24 uurs toezicht).

Zorgondernemer Pim Bilder is het gezicht van Fidesta Skoatterwâld. Samen met zijn partner, de medewerkers en vrijwilligers doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Ze zorgen voor warmte, gezelligheid en ondersteuning.  

Bekijk hier het filmpje van Fidesta Skoatterwâld om een indruk te krijgen van de sfeer en de mooie ruime appartementen. 

Data open huis 2021
Kom proeven of wonen bij Fidesta Skoatterwâld iets voor u of uw naaste is. We vertellen u graag over de mogelijkheden.   

  • 27 november  / 10.00-12.00 uur en van 13.30-15.30 uur (alleen op afspraak: vooraf graag aanmelden)

Meer informatie


     

Foto's modelwoningen