Grote opkomst Open Dag Fidesta Piet Blomhuis, Heemskerk
Fidesta Piet Blomhuis - Heemskerk

Heemskerk, 20 april 2024 - Fidesta Piet Blomhuis opende op zaterdag 20 april zijn deuren voor een Open Dag, waarbij ruim 120 enthousiaste bezoekers de kans kregen om een kijkje te nemen in het volledig verbouwde Piet Blomgebouw en de ruime appartementen.
De Open Dag bood potentiƫle bewoners als ook nieuwsgierige buurtbewoners de mogelijkheid om de warme en gastvrije sfeer van Fidesta Piet Blomhuis te ervaren. Bezoekers werden verwelkomd door Zia en Sima Nezami waarna er ruimte was om vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken over de voorzieningen en diensten die het woonzorghuis biedt. Hierna was er de mogelijkheid om de ruime appartementen te bezichtigen, die zijn ontworpen met het comfort en de behoeften van de bewoners in gedachten. Van gezellige woonkamers tot goed uitgeruste keukens en toegankelijke badkamers, de appartementen boden een glimp van het hoogwaardige leven dat Fidesta Piet Blomhuis zijn bewoners biedt.

Tijdens de rondleidingen konden bezoekers het zorgteam ontmoeten die dagelijks zorgen voor het welzijn van de bewoners. Daarnaast kregen ze de kans om meer te weten te komen over de activiteiten en programma's die worden aangeboden om een actief en vervullend leven te bevorderen.
"We zijn verheugd over de grote opkomst tijdens onze Open Dag en de interesse die mensen hebben getoond in ons woonzorghuis", aldus Sima Nezami, zorgonderneemster van Fidesta Piet Blomhuis. "Het is ons doel om een thuis te bieden waar bewoners zich gelukkig, veilig en gewaardeerd voelen, en vandaag hebben we veel mensen de gelegenheid gegeven om te zien hoe we dat realiseren."

Met de succesvolle Open Dag achter de rug kijkt Fidesta Piet Blomhuis vol vertrouwen uit naar de toekomst!

22 april 2024