Kom naar Fidesta op de Franchise+Beurs op 31 maart of 1 april 2023

Franchisenemer worden bij Fidesta? Bezoek onze stand!

Vraag gratis kaarten aan en bezoek Fidesta Zorg Franchise op het grootste franchise evenement in Nederland.

Wij zijn op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april standhouder op de vernieuwde Franchise+Beurs in het van der Valk Hotel Schiphol aan de rijksweg A4. Tijdens dé franchisebeurs van Nederland kom je alles te weten over onze formule en alle ins-and-outs van franchise. Samen met tientallen andere franchiseformules zullen wij jou tijdens de beurs inlichten over het ondernemerschap bij Fidesta Zorg Franchise. De standhouders zijn actief in diverse branches, van horeca en food tot zorg en fitness.

Goed bereikbaar, gratis parkeren!
De vernieuwde locatie is optimaal bereikbaar met een eigen afrit aan de A4 bij Hoofddorp en er rijdt een kosteloze pendelbus vanaf Schiphol. Voor iedereen die met de auto komt is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Divers seminar en workshopprogramma
Tijdens beide beursdagen wordt er een divers seminar en workshopprogramma geboden, waar alle informatie over het starten van een eigen franchiseonderneming aan bod komt. Daarnaast komen er diverse inspirerende sprekers vertellen over hun ervaringen in het franchise ondernemerschap.
Kortom: de beurs biedt jou de gelegenheid om in één dag alles te weten te komen over ondernemen in franchise. Wij van * zien jou graag terug op de Franchise+ Beurs!

Gratis entreekaarten aanvragen voor de Franchise+Beurs 2023.

Openingstijden & adres
•             Vrijdag 31 maart 10.00 – 16.00 uur
•             Zaterdag 1 april 10.00 – 16.00 uur
•             Locatie: van der Valk Hotel Schiphol, rijksweg A4
•             Het adres is: A4 3, 2132 MA Hoofddorp