Fidesta Zorg Franchise | Zorg voor mens en leefbaarheid | Leeuwarden | 088-666 62 22 | info@fidestazorg.nl

Achtste huis: Fidesta Welgelegen in Harich van start

<< Terug 16 juli 2020
Achtste huis: Fidesta Welgelegen in Harich van start

Boerderij Welgelegen in Harich wordt per direct een kleinschalige woonzorgvoorziening onder de vlag van Fidesta Zorg Franchise. Het achtste Fidesta huis in Friesland heet vanaf nu Fidesta Welgelegen.
De voormalige B&B en zorgboerderij wordt verbouwd: begin 2021 zijn de appartementen voor ouderen die behoefte hebben aan zorg, veiligheid, aandacht en welzijn klaar. Ouderen kunnen er nu al terecht voor tijdelijk verblijf en dagbesteding.
 
De gedreven zorgondernemer Jolanda Swart is het gezicht van Fidesta Welgelegen, een sfeervolle en authentieke herenboerderij, met een huiselijke sfeer. Het heeft een grote tuin met een aantal grote monumentale bomen. Jolanda had al heel lang ideeën over hoe wonen met zorg voor ouderen er uit moet zien. “Ik geloof in de extra’s die kleinschaligheid biedt, met een vaste groep betrokken medewerkers en vrijwilligers uit de naaste omgeving. Ik vind het belangrijk dat elke bewoner zijn of haar eigen keuzes kan maken. Daar ondersteunen we graag bij, met zorg in een veilige woo­nomgeving.”

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden
Heeft u interesse voor wonen met zorg, tijdelijk verblijf met zorg of dagbesteding, dan kunt u contact opnemen met Jolanda Swart, telefoon (0514) 60 50 50 of 06 - 51 82 71 12. Of stuur een mail naar info@fidestazorg.nl.