Fidesta Zorg Franchise | Zorg voor mens en leefbaarheid | Leeuwarden | 088-666 62 22 | info@fidestazorg.nl

Fidesta 't Vissershûs - Leeuwarden

Net dat beetje extra

--------------------

Adres:
Pelikaanstraat 1E
8916 AD  Leeuwarden
Telefoon: (058) 767 60 58 / 06 - 518 877 51
E-mail: info@fidesta-vissershus.nl
Website: www.fidesta-vissershus.nl
Bezoek ook onze facebookpagina

--------------------

Jan en Greta Visser zijn de zorgondernemers in Fidesta 't Vissershûs aan de Pelikaanstraat in Leeuwarden. Hier stellen zij zich voor:

Wij, Jan en Greta, beiden BIG geregistreerde verpleegkundigen en allround hulpverleners met een schat aan jarenlange ervaring, willen wonen en zorg bieden aan mensen die graag zelfstandig willen blijven wonen en die ondanks dat ze een beroep kunnen doen op thuiszorg, behoefte hebben aan meer dan alleen de geïndiceerde zorg. Mensen die vereenzamen en/of net iets meer toezicht en warme zorg nodig hebben, maar die (nog) niet in aanmerking komen, of niet toe zijn aan een verpleeghuis.

Wonen
Mensen die bij ons in Fidesta 't Vissershûs (komen) wonen, houden regie op hun eigen leven en dragen net als in de gewone thuissituatie, samen met hun netwerk en mantelzorgers, hun verantwoordelijkheden, met als pré, net wat meer gezelschap, aanspraak, warmte, toezicht  en nabijheid. En daarnaast natuurlijk ondersteuning/overname ADL. Mensen worden bij ons goed verzorgd, niet alleen met betrekking tot lichamelijke verzorging maar ook sociaal- emotioneel.
Mensen huren bij ons een appartement, dat mooi ruim van opzet zijn met eigen sanitair en een keukenblok. Nabij de Prinsentuin en op loopafstand van het oude stadscentrum. De kosten, huur en hotelmatige (zoals maaltijden en wassen), worden door de bewoners betaald uit eigen middelen. De zorg wordt net als bij thuiszorg betaald uit de geïndiceerde zorg. Kortom, in Fidesta 't Vissershûs bieden wij zelfstandig wonen, thuiszorg en de mogelijkheid gebruik te maken van onze gemeenschappelijke ruimtes, tuin en ons dagprogramma met activiteitenaanbod. Wij kunnen desgewenst verschillende all- inclusive pakketten maken in overleg met de cliënt.

Logeren (kortdurend verblijf)
Bent u op zoek naar een fijne plek om zo nu en dan te logeren, zodat uw mantelzorger even de handen vrij heeft? Dan bent u van harte welkom in Fidesta ’t Vissershûs. Een plek waar u de lichte zorg krijgt die u nodig heeft. U heeft er gezelschap en u kunt meedoen aan dagactiviteiten. U heeft een ruime zit-/slaapkamer met een keukenblok en eigen badkamer.
Vergoeding is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de zorg die u nodig heeft.

Dagbesteding
Er is op dit moment vanwege ruimtegebrek geen dagbesteding mogelijk voor externe deelnemers.

Meer informatie en/of een bezichtiging
Voor meer informatie of een bezichtiging, neemt u gerust contact op met Jan en Greta Visser.